Terma & Syarat

  1. Apa yang dikongikan di dalam blog panduanwebjualan.com ini adalah berdasarkan kajian kes dan pengalaman pihak penulis. Sewaktu artikel dituluis, penulis telah berusaha memastikan segala maklumat yang dikongsikan adalah tepat. Walaubagaimanapun ada kemungkinan berlaku updates dalam perkongsian dan maklumat yang dikongsikan menjadi kurang relevan. Penulis dan blog panduanwebjualan.com tidak boleh dipersalahkan dan dipertanggungjawabkan untuk keadaan tersebut.
  2. Segala tindakan pembaca untuk mengikuti tuorial dan panduan yang dikongsikan dalam blog panduanwebjualan.com adalah atas risiko pembaca sendiri. Pihak panduanwebjualan.com tidak bertanggungjawab atas sebarang kecederaan emosi atau fizikal yang mungkin berlaku.
  3. Pihak pembaca dinasihatkan untuk membuat backup atau salinan fail sebelum melakukan sesuatu ksperimen di web atau blog anda.
  4. Hasil dari panduan yang ditunjukkan di blog ini mungkin berbeza dengan hasil yang anda perolehi di blog atau web annda.pihak panduanwebjualan.com tidak pernah menjanjikan bahawa hasil sesuatu tindakan mellaui perkongsian di blog ini pasti sama dengan apa yang ditunjukkan.
  5. Dari masa ke semasa pihak kami mungkin akan menyiarkan artikel yang mengandungi link affiliate. Jika pembaca membuat sebarang pembelian melalui link affiliate tersebut, pihak panduanwebjualan.com mungkin akan menerima sejumlah bayaran komisen daripada pemilik asal laman web dan produk tersebut.
  6. Pembaca boleh subscribe dan unsubscribe bila-bila masa sahaja dari list emel panduanwebjualan.com
  7. Sebarang komen berbentuk ugutan, fitnah dan bertujuan memburukkan atau mencederakan mana-mana pihak tidak dibenarkan di dalam blog panduanwebjualan.com. Pembaca boleh dilarang terus untuk ke blog dan mungkin akan dikenakan tindakan undang-undang.
  8. Segala maklumat peribadi anda seperti nama, no telefon dan emel yang diperolehi melalui blog ini tidak akan dikongsikan kepada pihak lain.