Copywriting for Facebook Ads

Masih bekerja dan buat bisnes part time?

Penat kan? Nak kerja lagi, lepas tu masa kerja pula terpaksa layan mesej prospek di whatsapp dan messenger.

Lepas tu sebab semua order pun main ikut whatsapp, banyak kali juga tersalah pos kepada pelanggan. Rugi lagi, kena marah lagi, lepas tu susah nak repear order.

Kalau anda pernah atau masih mengalami masalah yang sama, apa kata anda cuba jadikan website sebagai hab untuk bisnes anda di online. 

Banyak perkara yang website boleh bantu mudahkan untuk anda, Boleh bantu uruskan tempahan dan pesanan dengan lebih baik, tak adalah nak tersalah hantar barang lagi. Paling best boleh integrasikan dengan sistem payment gateway, so pelanggan boleh terus je buat pembayaran guna online banking, kredit atau debit kad. Mudah kan?

Nak tak kami bantu anda bina web sendiri yang mampu automasikan bisnes online anda?

(pilih salah satu CTA sahaja)

– Klik link ini sekarang untuk tahu caranya

– Klik link pada komen pertama

– Komen ‘nak’ nanti saya akan hubungi anda

– Pm saya sekarang untuk tahu caranya 

No Content

No Content

Copywriting for Email Marketing

No Content

No Content

Close Menu
×

Cart